top of page

Our team

Meet the Team

Dalla, United perustaja ja asiakkuuspäällikkö

Toni "Dalla" Dahlman

Account Manager,

Founder

Former hockey player

Dalla, who also appeared in the national team shirt, had a long career as a hockey player and played in as many as ten different countries. Even before Eezy United was founded, Toni worked in the HR industry for a few years and currently attends JYEAT training in addition to the job.

"It's worthwhile to be active, learn build a good network with many contacts during your sports career. Eezy United yeah!​

Micce - United markkinointi

Mikaela "Micce" Ingberg ​

Marketing & Development Specialist,

Former javelin thrower

Micce is a multiple Championship medalist and Olympic athlete who is currently pursuing a Master’s degree in marketing alongside her job. At Eezy United, she works with Marketing and Development as well as athletes career transition.

"We support athletes both during and after their sports careers. Be active yourself and try to think about what other things outside of sports that interest you."

Anna - United HR

Anna Nurmi ​

HR consultant

Active Soccer player

Multiple National League Medalist Anna will soon get her HR bachelor’s degree. As a player, her goal is to play internationally. She is usually the one have who is in first contact with all new applicants and also conducts first stage profile interviews.  

“I know how hard it is to find a job to combine with your athletic career. Eezy United offered me the perfect job and I want to do my best to help other athletes as well. ”

Rasse - United asiakkuuspäällikkö, Turku

Rasmus "Rasse" Holma

Account Manager,

Turku

Former soccer player

Rasse is a team player who is ready to give everything for the success of his team. During his sports career, his football team could always count on his contribution. Rasse was a very liked and respected person, both among the players and the coaching staff. He was captain of his team for several years. 

 

In addition to playing, Rasse studied at the Turku University of Economics, majoring in management and organizations, and he encourages athletes to study during their playing career if possible. 

Rasse has a constant desire to develop in his work, and his goal-awareness takes him towards his goals. He therefore urges athletes to think about their own strengths in sports to build success outside tthe playing fields. 

Football player in the Finnish top league the main league level 

Jussi - United asiakkuuspäällikkö, Tampere

Jussi "Jude" Piha

Account Manager,

Tampere

Former floorball player

As the captain of a successful team in his own sport, Jude has gained experience in leading and performing under pressure through elite sports.

 

He has excellent social skills and is liked by both clients and job seekers.

 

A long sports career has given him good contact networks, and Jussi has already made successful B2B sales during his playing career and has worked as an entrepreneur, which creates a good foundation for United's work.

 

Jude has experience in positions of trust on the board of Joukkuepelaajat ry and hopes to be able to help athletes understand the lessons learned through sports and how to use them in working life.

Floorball world champion and seven-time Finnish champion.

Late - United asiakkuuspäällikkö, Jyväskylä-Kuopio

Lauri "Late" Karhunen

Account Manager,

Jyväskylä

Former icehockey coach/player

Late is the team's "rock". He summarizes the team thinking, but also brings his own versatile view to each issue.

He is a developer and has excellent conversation, negotiation and presentation skills. He brings the longest work experience outside of sports to team. His previous work career in coaching, teaching and management positions has given him the skills to motivate, engage and build effective cooperation in addition to the sports and business network.

In addition to independent hard work and positive work input, Late's strengths are building reliable relationships. Late receives thanks for its caring attitude from both customers and employees.

Late says that he enjoys being around positive, learning and curious people. This is also why United has become an important "home" for him.

IMG_1311 3_edited.jpg

Satu Autio

Asiakkuuspäällikkö,

Vaasa, Pohjanmaa

Ex. urheilujohtaja

Satu on kaksikymppisenä muuttanut Tukholmasta Vaasaan opiskelemaan ja on sille tiellä jäänyt.  Jalkapallon parissa hän on Vaasassa toiminut mm. Veikkausliigan VPS:n operatiivisena johtajan sekä Wasa Football Cup:n toiminnanjohtajana. Häneltä löytyy myös laaja kokemus henkilöstöalalta.

 

Eezyllä hän toimii asiakkuuspäällikkönä ja nyt loppuvuodesta 2023 myös Unitedin paikallisena kasvona, joka palvelee Pohjanmaalla på finska och svenska.  

 

Sadun vahvuudet ovat urheilijan arjen ymmärtäminen ja hänellä on ihmisläheinen lähestymistapa. Hän on hyvin ratkaisukeskeinen ja tulee nyt innoissaan mukaan kehittämään alueen urheilijoiden rekrytointia.

 

Ta kontakt om du vill anställa idrottare, eli ota rohkeasti yhteyttä, niin löydämme sinulle urheilutaustaisia huipputekijöitä.

IMG_1344_edited.jpg

Essi Ritola 

HR-konsultti

Seinäjoki, Pohjanmaa

Ex. pesäpalloilija

Essi tuo lisäystä Pohjanmaan alueen tiimiin omalla paikallistuntemuksellaan. Essi on oppinut joukkueurheilija urallaan yhdessä tekemiseen, joten ehdoton vahvuus hänellä on tiimityöskentely ja muiden huomioiminen. 

 

Essi tuo tiimiin suomalaista sisua ja periksiantamattomuutta, sekä hieman Etelä-Pohjanmaalaista murretta.  Essi on lähellä urheilijoita tai valmentajia. Hän ottaa kontaktia tekijöihin, ja pyrkii omalla osaamisellaan auttamaan heitä työelämän tuomissa mahdollisuuksissa. Essin vahvuutena on ymmärrys urheilijan arjesta, ja arjen vaativuudesta. 

Myös positiivinen vuorovaikutus ja urheilijan kuunteleminen kuuluu vahvuuksiin.  

 

Urheilu-ura on Essillä takanapäin, mutta urheilussa opittu motivaatio ja asenne työntekoa kohtaan on siirtynyt työelämän urahaaveisiin. 

 

Essi on viittä vailla taloushallinnon tradenomia ja kontaktoi ja haastattelee Unitedin hakijoita Pohjanmaalla.

Mia sport_edited.jpg

Mia Laine

HR-asiantuntija,

Turku

Ex. taitoluistelija

Mia on turkulainen entinen taitoluistelija ja urheilu on ollut pienestä asti iso osa hänen elämäänsä. Kilpauran jälkeen Mia toimi lajin parissa myös valmentajana.

 

Eezyn riveihin Mia päätyi opintojensa loppuvaiheessa ja hän on ollut osa Eezyn tiimiä nyt 4,5 vuotta. Mia toimii Turussa HR-asiantuntijana, nykyään myös urheilijoiden työllistämisen parissa.

Mia on huumorintajuinen, periksiantamaton ja positiivinen tyyppi. Hän on hyvin sosiaalinen ja tykkää toimia erilaisten ihmisten kanssa sekä tutustua uusiin tyyppeihin.

Oman kilpaurheilu-uran kautta Mia ymmärtää urheilijan arkea ja huomioi tämän urheilijoiden rekrytointeja tehdessä. Mia osaa nähdä urheilijoiden potentiaalin sekä vahvuudet myös työelämässä. Urheilu-ura vaatii periksiantamattomuutta, tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta ja näillä ominaisuuksilla on ehdottomasti hyötyä myös työelämässä.

 

Vaikka Mian kilpaurheilu-ura on takana, on urheilu edelleen tärkeä osa elämää ja Mia tykkääkin viestiä urheilun ja liikunnan ilosanomaa!

Salli sport_edited.jpg

Salli Myllymaa
HR-konsultti
Turku
Ex. taitoluistelija

Salli on Turkuun kotiutunut porilainen, jonka urheilijapolku on kiertänyt niin yksin- kuin muodostelmaluistelun kautta. Urheiluperheessä kasvanut Salli joutui lopettaa kilpauransa loukkaantumiseen, jonka jälkeen hän siirtyi valmentajan rooliin. Opettajaopinnot yliopistolla veivät hänet sitten Turkuun ja Eezylle hän päätyi työharjoittelun kautta.

 

Salli toimii Turussa HR-konsulttina ja on kesästä 2023 lähtien ollut mukana työllistämässä Eezy Unitedin hakijoita. Sallin omat vahvuudet, kuten tavoitteellisuus ja sinnikkyys sekä halu auttaa, ovat olleet avainasemassa niin kilpauralla, valmentajana toimiessa kuin nykyisessäkin työssä. Hän haluaa käyttää kokemustaan ja taitojaan auttaakseen muita ja näkee jokaisessa tavoitteellisesti urheilevassa ihmisessä suuren potentiaalin työelämässä. Monet urheilijan arvot ovat täysin sovellettavissa urheilu-uran jälkeiseen työelämään ja se on monen urheilijan sekä valmentajan vahvuus.

 

Salli näkee niin urheilijoiden kuin valmentajien potentiaalin myös urheilu-uran jälkeen, koska on ollut itse molemmissa rooleissa ja päässyt myös näkemään läheltä mitä on huippu-urheilijaksi kasvaminen.

 

Rudi - United perustaja

Jarkko "Rudi" Square

 

Founder

Former hockey player

  • LinkedIn
AJ - United perustaja

Jarkko "Rudi" Square

 

Founder

Former hockey player

  • LinkedIn
bottom of page