top of page

 What does Eezy United offer?

We combine the best of sports to your business

Miten me toimimme?

Toimintatapaamme kuuluu, että haastattelemme kaikki urheilutaustaiset hakijat.  Tutustumme hakijan arkeen sekä työelämän tavoitteisiin ja tarpeisiin. Moni nuori aktiiviurheilija toivoo löytävänsä joustavaa keikka- tai osa-aikaista työtä urheilun rinnalle, kun kokeneempi tai uransa lopettava urheilija etsii vakituista työtä tai alan vaihtoa.

Eezu Unitedin hakijaprosessi ja toimintamalli

Skills and attributes that are transferred from competitive sports

Uskomme vakaasti, että huippuosaajilla työelämässä on ainutlaatuinen ymmärrys menestymisen vaatimuksista, joka juontaa juurensa heidän intohimoisesta urheilutaustastaan.

Urheilu ei ainoastaan opeta kestävyyttä, nöyryyttä, ja tiimityöskentelytaitoja, vaan se myös sytyttää korkean työmoraalin ja reilun pelin hengen ylläpitämiseen. Urheilijat ovat mestareita haasteiden voittamisessa, ja tämä voittajahenki näkyy myös työelämässä! Nämä asiat näkyvät kuitenkin harvoin CV:ssä. 

 

"Asenne ratkaisee" kuulostaa ehkä kliseeltä, mutta sitä se ei ole vaan asenne korvaa monissa työtehtävissä CV:ssä vaadittava työkokemus. Me jopa näemme, että asenne on tavoitteellisen urheilutaustan omaavan henkilön tärkein työelämätaito. Meidän tavoitteena on varmistaa, että urheilijoille annetaan mahdollisuus osoittaa oma potentiaalinsa työntekijänä.

Tavoitteellisesta urheilusta opitaan (työ)elämän kannalta arvokkaita taitoja mm.

Goal oriented.

Athletes always strive to give their best and exceed expectations. They are inherently competitive and it is also visible in the workplace.

Strong work ethic.

Achieving goals in sport requires a strong commitment to work. Athletes are solution-minded and don’t give up easily. 

Teamwork.

Athletes understand the importance of collaboration, but are also used to taking responsibility and ownership of their own work, while respecting common goals and the interests of the team. 

Time management.

Many athletes study or have studied alongside sports. The days of an athlete are carefully scheduled, so good time management is a familiar thing and almost a mandatory skill.

Sense of responsibility.

Through sport, one learns that everyone is responsible for themselves and their own choices. Success does not come by itself, in sports, responsibility cannot be forced, but it teaches to bear it. 

Critical thinking. 

In each sport, the analysis of one's own performance or games is a very important role. The athlete has a built-in need to think about how things could be done even better next time. Problem-solving is of great importance in sport, and this attitude is also very useful in working life.

Reception . 

Athletes have a strong desire to learn new things and to develop. They are used to receiving constructive feedback.

Interested? Contact us!

Toni Dahlman - Eezy United asiakkuuspäällikkö
Jussi Piha - United asiakkuuspäällikkö, TRE
Lauri Karhunen - Eezy United asiakkuuspäällikkö, JKL/KUO
Rasmus Holma - Eezy United asiakkuuspäällikkö, TKU
Satu Autio - Eezy United agentti, asiakkuuspäällikkö

Toni Dahlman

Account Manager
+358 40 586 7907 

Jussi Piha
Asiakkuuspäällikkö,
Tampere​
+358 50 522 5475

Lauri Karhunen
Asiakkuuspäällikkö,
Jyväskylä
+358 50 547 7773

Rasmus Holma
Asiakkuuspäällikkö,
Turku
+358 40 848 8490

Satu Autio
Asiakkuuspäällikkö,
Vaasa, Pohjanmaa

+358 50 329 9226

bottom of page