top of page

UEFA Super Cup

Työntekijäohjeet

Tervetuloa työskentelemään UEFA Super Cup 2022 ottelun ympärille!

Tämän suurempaa jalkapallo-ottelua ei Suomessa olla vielä nähty. UEFA:n tapahtuman järjestelyistä vastaa Suomen Palloliitto. Muista, että ottelua seurataan ympäri maailmaa!

Ennen työvuoron alkua

Kuva akkreditointikeskuksesta

Akkreditointi

Muista käydä noutamassa akkreditointisi hyvissä ajoin. Akkreditointikeskus sijaitsee Helsingin jäähallissa Royal Clubin tiloissa osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11–13, 00250 Helsinki.

Akkreditointikeskus on auki:

3.-7.8 klo 8:00-18:00

8.-9.8 klo 8:00-20:00

10.8 klo 8:00-21:45

 

Mikäli mahdollista nouda akkredointisi hyvissä ajoin ennen työvuorosi alkamista (edellisenä päivänä). Muista suorittaa myös UEFA:n e- learning koulutus ja tallentaa todistus hyväksytystä koulutuksesta itsellesi paikkaan, josta pystyt sen esittämään pyydettäessä.

HUOM! Muista ottaa mukaan passi/henkilökortti, jonka käytit akkreditointia täyttäessäsi!

Sisääntsekkaus

Rakennusvaiheessa (3-8.8.) tullaan töihin suoraan stadionin tornin kautta. Aulassa nimilista ja sijoitussuunnitelma!

Sisäänkirjautuessa otathan jo etukäteen selvää, minkä toimijan alaisuudessa työskentelet, sisääkirjautuminen tapahtuu näiden toimijoiden ”tiskeillä”. Sinä työskentelet Eezy Unitedin alaisuudessa!

Sisäänkirjautuimisen jälkeen siirry odottamaan esimiestäsi pohjoiselle stadionintorille. Esimies vastaanottaa sinut siellä ja vie oikealle työpaikalle, jossa myös työhön opastus pidetään.

9.8 sekä pelipäivänä 10.8 ilmoittautuminen kontella => kohta "sisääntsekkaus" kartalla ja kuvasta näet miltä kontit näyttävät!

Ilmoittaudu työvuoroon hyvissä ajoin ennen työvuoron alkamista kartalla merkatussa "sisääntsekkaus" -paikalla "konteilla"!

Sisääntsekkauskonttien läheisyydessä (katso viereinen kartta) löytyy myös "varustekontit repuille", johon voi jättää laukkunsa. Kontit lukitaan jos siellä ei ole ketään työntekijää. Ei kannata kuitenkaan jättää mitään arvokasta tavaraa niihin!

Kartta stadionista
Infopiste

Varustautuminen


Vaatteet

Pukeudu tummiin säänmukaisiin varusteihin. Selkeiden isojen tunnuksien käyttöä varusteissa vältettävä. 


Voimankäyttövälineet

Käsirautojen lisäksi, ei tässä ottelussa ole tarvetta erillisille voimankäyttövälineille. Ilmoitathan omalle esimiehellesi, mikäli kannat käsirautoja. Viimekädessä oma esimies päättää kuka ja missä tehtävissä saa kantaa käsirautoja mukanaan.

Eväät

Omia eväitä kannattaa ottaa mukaan. Valitettavasti säilytystiloja on rajallinen määrä, joten otathan vain lämpimässä säilyvää ruokaa mukaasi.

Tauotus/taukotilat

Varsinainen taukotila sijaitsee itäisellä suoralla 4:ssä kerroksessa Sali 4. Sisään pääsee parhaiten E7 katsomon portaikkoa pitkin. Ulkopuolelta tulevat kannattaa käyttää EAST 2 kohdalla olevaa henkilöporttia.

Taukotilassa on myös myynnissä henkilökuntahintaan ruokaa, sekä muutama jääkaappi pitkässä vuorossa olevien eväille.

Stadion kartta

Työvuoron aikana

Esimies ohjeistaa työnteossa. Kysy häneltä, jos et tiedä. Työpisteeltä poistuminen tapahtuu vain ohjatusta. Työtehtäväsi ovat ne mitkä esimies on sinulle määrännyt.

Huolehdithan saamistasi työvälineistäsi ja palautat ne omalle esimiehellesi/sisäänkirjaukseen työvuoron lopussa.

Työvuoron lopussa

Esimies kertoo koska voit poistua uusiin seikkailuihin. Hän myös kirjaa tunnit ylös paperiseen listaan ja pyytää sinua kuittaamaan allekirjoituksellasi. Tämä vaaditaan myös palkanmaksuun.

Yleistä infoa tapahtumasta

Tapahtumassa ei ole myynnissä paperisia lippuja (aivan yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta). Kaikki pääsyliput ovat mobiililippuja, jotka aktivoidaan ja luetaan porteilla. Jos näet/kuulet, että joku kaupittelee paperisia lippuja, on tämä suureilla todennäköisyydellä huijari.

Ottelu alkaa klo 22.00 ja loppuu noin puolen yön aikoihin. Otathan huomioon mahdollisen lisäajan ja yleisön hitaan poistumisen työvuoron jälkeisiä aktiviteetteja (kyydit kotiin jne.) suunnitellessasi.

 

Olympiastadionille tulee paljon asiakkaita, jotka eivät ole aikaisemmin stadionilla olleet. Tutustu siis huolella alueesi palveluihin ja selvitä myös muitten myyntipisteiden sijainteja. Alueella on vapaakulku stadionin ympäri, A-katsomon ja F 1–6 katsomoiden taustat tosin menevät todennäköisesti vaikeakulkuisiksi viimeistään puoliajalla.

bottom of page